Top billede

 

Arv og Testamentering

Top billede
  • Dato:19-04-18
  • Tid:kl. 19:00 - 21:30
  • Sted:Mazanti-Andersen Korsø Jensen AdvokatPartnerselskab Amaliegade 10 DK-1256 København K
  •   

En ting er sikkert, en eller anden dag skal vi alle forlade denne jord. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at tage stilling til, hvilken økonomisk situation man ønsker at stille de efterladte i, hvis man efterlader en lille smule tilbage på kistebunden.

For at give Gammelherlovianere viden om arv og testamentering afholder Herlufsholm Alumni informationsaften om emnet, hvor blandt andet advokat Philip Borreschmidt '96 vil deltage for at fortælle om arveloven, hvordan man skriver testamente og mulighederne for testamentering af sin arv. Herudover selvfølgelig også besvare eventuelle spørgsmål fra deltagerne.

Herlufsholm får løbende henvendelser om at Gammelherlovianere har skrevet skolen ind i deres testamente. Tim Petersen '91 Direktør fra Herlufsholm vil i løbet af aftenen informere om tidligere donationer via testamentering til skolen og selvfølgelig inspirere deltagerne til at gøre det samme.

Herudover vil Gammelherlovianer P.F. Collet '64 holde et indlæg om, hvorfor man som Gammelherlovianer bør lave et testamente, hvorfor de har valgt at lave et testamente og forhistorien herfor.

I løbet af aftenen vil der blive serveret en let anretning. Ledsagere er velkomne.

Program:

- Velkomst v/ Herlufsholm Alumni

- Arveret v/ Advokat Philip Borreschmidt '96

- Testamentering til Herlufsholm gennem senere tid v/Direktør Tim Petersen '91

- Hvorfor oprette af testamente? v/ Gammelherlovianer P.F. Collet '64

- Afrunding og networking

 

I nyeste udgave af Herlovianeren kan du læse om netop arv og testamente i en informerende og personlig artikel af P.F.Collet '64


Persondata information