Top billede

 

Herlovianermiddag i London

Top billede
  • Dato:04-03-11
  • Tid:kl. 19:00 - 23:00
  • Sted:Restaurant 1, Lombard Street, i City of London.
  •   

Fredag d. 4. marts 2011 kl. 19 afholdes middag for Gammelherlovianere på Restaurant 1, Lombard Street, i City of London.

Det er 10. år i træk denne middag afholdes.

Forstander Jens Moberg ('81) er årets æresgæst og taler. Hans hustru, Inge, deltager også. Formanden for Herlovianersamfundet, Christian de Jonquieres ('68), har ligeledes meldt sin deltagelse.

Prisen er i år fastsat til £ 70, hvilket dækker champagne som velkomstdrink, tre retters middag, samt vin, vand og kaffe. Beløbet erlægges kontant eller ved kreditkort på aftenen.

Svedde ('67) giver cognac i år.

Tilmeldingen skal ske til følgende mailadresse: mads@parvusfunds.com. Tilmeldingen er bindene, dog er det muligt at framelde uden pligt at betale indtil torsdag den 3. marts kl. 12 middag GMT. Herefter må der betales, selv om man er forhindret. For at lette planlægningen henstilles det, at man kun tilmelder sig, hvis og når man er sikker på at deltage. Festlokalets størrelse begrænser antallet af deltagere til ca 40, så snarlig tilmelding tilrådes.

Man er velkomne til at sende invitationen videre til andre Gammelherlovianere. Ledsagere er velkomne, dog kun såfremt de har gået på Herlufsholm!

Påklædning: mørkt tøj

Med venlig hilsen

Festkomiteen

Louise Iuel-Brockdorff, Harald Collet, Søren Jessen, Andreas Lehmann og Mads Eg Gensmann


Persondata information