Top billede

 

Herlufsholm event i Toronto

Top billede
  • Dato:04-10-18
  • Tid:kl. 16:00 - 19:00
  • Sted:General Konsulatet i Toronto
  •   

Den 4. oktober besøger repræsentanter fra Herlufsholm Toronto og inviterer i den forbindelse til en eftermiddag, hvor de danske ungdomsuddannelser er i centrum.

Heis, Flemming Zachariasen byder velkommen fra kl. 16, og der er rig mulighed for at få en uformel snak med rektoren for Danmarks ældste kostskole frem til kl. 17, hvor Leder af internationale anliggender og udvikling Ann Hansen holder et generelt oplæg om ungdomsuddannelserne i Danmark. Efter en halv times pause med snacks, drinks og god mulighed for at stille spørgsmål, fortæller Ann Hansen om Herlufsholm, kostskolen og livet som elev på skolen i dag.

Hvis du kender nogen der overvejer kostskole i Danmark, er her en unik chance for at høre mere om Herlufsholms særegne historie, de mange traditioner og mulighederne for både dansk og international uddannelse.

 

 

Praktisk information

4. oktober kl. 16-19

Herlufsholm inviterer til uddannelsesarrangement hos  General Konsulatet i Toronto.

Programmet:
16.00 - 17.00: Rektor Flemming Zachariasen byder velkommen fra kl. 16 og frem
17.00 - 17.30: Oplæg om ungdomsuddannelserne i Danmark
17.30 - 18.00: Snacks, drinks og uformel snak
18.00 - 19.00: Oplæg om Herlufsholm Skole og Kostskole

 

Tilmelding senest d. 28. september.

 

Tilmeld jer arrangementet HER og følg gerne med på Facebook, hvor vi løbende fortæller om skolen, dens hverdag og livet som kostelev.

 

Er du Gammelherlovianer i udlandet?

Formålet med et netværk i udlandet er, at få opbygget netværket på tværs af brancher, organisationer og virksomheder samt skabe grobund for faglige og sociale relationer i de forskellige lande. Desuden vil både Ann Hansen og Heis løbende arrangere forskellige events og arrangementer i forskellige egne af verdenen -0g du er som Gammelherlovianer inviteret!

Måske har du også selv mulighed og lyst til at være vært ved et arrangement for Gammelherlovianere i udlandet.

HUSK derfor at opdatere din profil på Alumni netværkets hjemmeside HER, så kan vi og Gammelherlovianere få fat i dig.

Har du planer om at flytte eller rejse til udlandet for en kortere eller længere periode - så kan du søge råd og vejledning fra andre gammelherlovianere der er bosat i det land eller by, du skal besøge HER


Persondata information