Top billede

 

Herlufsholm Fantasy Bogmesse

Top billede
  • Dato:19-10-18 - 20-10-18
  • Tid:kl. 12:00 - 17:00
  • Sted:Herlufsholm
  •   

Danmarks eneste Fantasy bogmesse

Fantasy-genren fortsætter sin vækst i både dansk og international litteratur.

Herlufsholm Fantasy Bogmesse har eksisteret siden 2011. Næstved Bibliotek og Borgerservice har altid været en del af bogmessen. Siden 2014 har Næstved Bibliotek og Borgerservice været hovedarrangør af bogmessen, som Herlufsholm Kostskoles historiske bygninger lægger rammer til.

Den gamle kostskole er som skabt til eventyr, og på bogmessen vil forlag, forfattere, læsere og rollespillere mødes med den gode, fantasifulde fortælling i centrum. Bogmessen henvender sig primært til et nationalt publikum. Der vil både være programpunkter for børnefamilier med større børn i alderen 6 - 13 samt unge (Fantasy-genren har et særligt greb om de 9-18-årige) og den stigende gruppe voksne. Messen byder på særskilte oplæsninger og events målrettet de enkelte aldersgrupper.

 

Herlufsholm Fantasy Bogmesse

Hvorfor en bogmesse

Det siger egentlig sig selv: Det er fantasien, der er afgørende for fantasy-genren. Netop derfor er genren kendetegnet ved en vildtvoksende vækst ud over alle platforme - fra bøger til film, computerspil, tegneserier og rollespil. Men for os starter det hele ved, at en forfatter får en idé og sætter pen til papir. Her er udgangspunktet - og herfra kan alt ske.

Men selv om forfatterne, læserne og forlagene er i centrum ved fantasy-bogmessen, ville vi ikke være tro mod genren, hvis vi lod os begrænse. Derfor vil de historiske skolebygninger ved Susåens tågede bred blive omdannet til en parallelverden ved Herlufsholm Fantasy Bogmesse 2018, hvor orker, dværge og elvere mødes med vampyrer, satyrer, fauner og skoleelever med magiske evner.

 

Herlufsholm Fantasy Bogmesse modtager støtte fra Næstved Kommune, Mærk Næstved og Slots- og Kulturstyrelsen.

 

Se programmet og køb biletter til bogmessen HER


Persondata information