Top billede

 

Jubilæumsspinning

Top billede
  • Dato:06-09-14
  • Tid:kl. 13:00 - 15:00
  • Sted:Herlufsholm, ved Trollehallen
  •   

Kære venner af skolen.


For 3. gang afholder vi igen et spinning-arrangement på Herlufsholm Skole, hvor 10 kendte profiler fra skolen, med bl.a. rektor i spidsen, inden for en time skal køre 30 km. på en spinningcykel. Formålet er at samle penge ind til "Elevernes Rejsefond". Arrangementet indbragte sidste gang 130.000 kr. Et beløb som vi
er utrolig stolte af.


Den 6. september 2014 forsøger Herlufsholm Skole at gentage successen med et spinning-arrangement og håber, at du/din virksomhed, som en af skolens vigtige samarbejdspartnere, vil yde en skærv til dette arrangement.
Det beløb, vi vil bede dig om at yde, er 10 kr. pr. km. (dog gerne mere), dvs. 300 kr. Du kan dog også vælge at blive hovedsponsor for alle 10 ryttere med et beløb, som du selv fastsætter.


Udfyld tilmeldingsblanketten og returnér den til skolen senest den 1. september 2014 - eventuelt pr. mail til jaz@herlufsholm.dk. Beløbet, du donerer, skal overføres på nedenstående konto senest den 1. september.


Reg.nr.: 4343 Konto: 000 904 1370 (Danske Bank)
Mrk. Spinning 2014


Skolen har den filosofi, at eleverne skal udfordres til at prøve kræfter med sig selv. For at give dem udfordringer vil skolen meget gerne støtte eleverne i deres forberedelse til livet som verdensborger. Det er deltagelse i konferencer, miljøaktiviteter, udvekslinger med skoler i udlandet, studierejser, socialt
hjælpearbejde i ind- og udland mm.


Hvad er de 130.000 kr. blevet brugt til?
I de forløbne år har vi sendt rigtig mange glade elever ud i den store verden på grund af disse store midler.
Der har været deltagelse i projekter i Peru, Afrika og Thailand samt udvekslinger i Canada, Indien, Australien, England og Tyskland.
Vi vil igen forsøge at finansiere en stor del af disse rejseudgifter eksternt - målet er at skaffe 200.000 kr. Derfor denne henvendelse til dig.


Ved arrangementet, som du er meget velkommen til at overvære, vil der blive reklameret for alle sponsorerne. Der vil desuden være en række aktiviteter, forskellige former for underholdning, salg af øl/vand, kaffe, te, og kage.

Arrangementet finder sted ved Trollehallen mellem kl. 13.00-15.00 den 6. september 2014. Vi ser frem til at modtage din tilmelding. Find tilmeldingsblanket HER

På forhånd tak.


Med venlig hilsen
Forældrefundraisinggruppen & Heis


Persondata information