Skolemesterskaberne i basketball

23 jan 2014

De årlige skolemesterskaber i basketball blev afholdt Trolledag og det var en stor succes!

11 drengehold og 7 pigehold, som bestod af elever fra 7. klasse til 3.G, konkurrerede om titlen ved først at spille puljekampe, hvorefter den stod på semifinaler og finaler. Der blev spillet kampe fra kl. 9:30 til 15:00. Resultaterne af de enkelte kampe kan ses HER.

Mestrene i pigerækken blev Lassengårdens piger, som vandt en meget spændende finale over Vuens piger med cifrene 10 - 7.

Skolemestrene i drengerækken blev "Team Loke", som kom i finalen efter en meget spændende semifinale mod Vest 1. De slog i finalen Øst, som i løbet af turneringen også gjorde en meget god figur, med cifrene 15 - 10. Øst sluttede med en imponerende målscore på 115 - 43 og blev således turnerings mest scorende hold. Tillykke til vinderne.