Top billede

 

Heis takker for en dejlig fugleskydningsdag

Heis takker for en dejlig fugleskydningsdag
22aug 2018

Kære Gammelherlovianere

 

Hermed en stor tak for den flotte gave til Fuglekongen 2018 fra Herlovianersamfundet og for alle gammelherlovianeres deltagelse i ånd eller korporligt, ved Fugleskydningsdagen af lørdag den 18. august. Fugleskydningen samler os alle, om man er ny eller gammel dipel, forælder, medarbejder eller gammelherlovianer. Vi havde intet mindre end en storslået dag, med mange glade mennesker, samlet med det formål at fejre en af skolens gamle traditioner. Tak for jeres deltagelse.

 

 DSC06607.jpg

 

Vi kunne på alle måder være stolte af dagen - det var en flot og værdig dag, hvor man kunne se hvad det er Herlufsholm står for, samt bakke op om det fortsatte virke eller skolens velgørende formål og elevernes Rejsefond. Takket være jeres støtte, vil vi igen i år kunne hjælpe diple, der har brug for en håndsrækning i forbindelse med rejser og oplevelser, eller gøre en forskel for udsatte børn i verden. Tak for det.

Jeg glædede mig særligt over at se, at overdreven eller unødvendig stor indtagelse af alkohol ved dagen, ikke var at skue, men at der derimod er opbakning til en linje, hvor alkohol ikke får lov til at være den centrale del af vores traditioner. Det klæder os alle.

 

DSC06707.jpg

 

Det gjorde mig særdeles glad at hilse på mange af jer i løbet af dagen. Det er vigtigt for mig at bemærke hvor meget jeres gamle skole nyder at få besøg af gammelherlovianere. På særligt Fugleskydningen og ved Trollemorgen, er jeres besøg af særdeles stor betydning for, at de nuværende Herlovianere kan se den store sammenhæng man er blevet en del af, ved at være dipel her. Historiens vingesus fornemmes og levendegøres af jeres besøg og fortællinger.

 

IMG_0194.jpg

 

Som rektor er Fugleskydningen, dens afvikling og de oplevelser vi har da, på mange måder definerende for skoleåret der kommer - godt begyndt er halvt fuldendt og forholdet mellem dible, jer, forældre og skolen tager sit udgangspunkt i vores fælles oplevelse om lørdagen og derfor er jeg i år særdeles glad over hvad vi fælles så og oplevede. I lørdags kunne man beskue og deltage i den 215. fugleskydning på Herlufsholm. Man kunne se stoltheden i de unges ansigter og fornemme at vores fortid er deres fremtid.

Jeg vil glæde mig til næste år, og til næste besøg af jer i løbet af dette skoleår.

 

Med venlig hilsen

Flemming Zachariasen

Heis

 

Se flere billeder fra dagen i galleriet HER

 

 


Persondata information