Støt via Betalingsservice

Top billede

Dit bidrag har stor betydning for skolen!

Skolen skal årligt modtage 101 donationer på 200 kr. eller derover for at bevare sin almennyttige status, som har stor betydning fo skolen. Derfor vil det være til stor hjælp, hvis du har mulighed for at støtte skolen med et fast bidrag, så vi hvert år er sikret de 101 donationer der kræves. De løbende donationer går til skolens generelle udviklingsprojekter.

Med fast bidrag indbetaler du et bestemt beløb i nogle bestemte måneder, hvert år, via Betalingsservice. Du vælger selv beløbets størrelse og hvornår på året du ønsker at bidrage. Beløbet trækkes via din bankkonto inden for 1-2 måneder.

Sådan støtter du

Du har mulighed for selv at bestemme beløbet samt frekvensen på din faste donation. Klik på en af beløbende i venstre side, eller vælg "Andet beløb", beløbet skal dog være mindst 50 kr., herefter vil du blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger samt frekvensen på din løbende donation, er det månedligt, halvårligt eller årligt. 

Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelse på tilmeldingen. Du vil herefter modtage et girokort med posten, hvorfra du kan tilmelde betalingen til Betalingsservice via din bank. Således er det nemt og bekvemt for dig at støtte Herlufsholm, måned for måned eller år efter år.

Hvorfor donerer Gammelherlovianere?

Gammelherlovianere er skolens største støtter, og det er blandt andet dem, der er med til at gøre en stor forskel for Herlufsholm. Læs mere her.

 


Persondata information