Støt med et fast bidrag

Top billede

Dit bidrag har stor betydning for skolen!

Skolen skal årligt modtage 101 donationer på 200 kr. eller derover for at bevare sin almennyttige status, som har stor betydning fo skolen. Derfor vil det være til stor hjælp, hvis du har mulighed for at støtte skolen med et fast bidrag, så vi hvert år er sikret de 101 donationer der kræves. Donationerne går til skolens generelle udviklingsprojekter.

Sådan støtter du

Du har mulighed for selv at bestemme beløbet samt frekvensen på din faste donation. Klik på en af beløbende i venstre side, eller vælg "Andet beløb", beløbet skal dog være mindst 50 kr., herefter vil du blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger. Hvis du ønsker at tilmelde dig Betalingsservice, skal du huske at indtaste frekvensen på din løbende donation, er det månedligt, halvårligt eller årligt.

Efter tilmelding og betaling vil du modtage en bekræftelse på tilmeldingen samt en ordrebekræftelse på købet til den oplyste E-mail. Således er det nemt og bekvemt for dig at støtte Herlufsholm, måned for måned eller år efter år.

De faste bidrag vil automatisk blive trukket fra dit betalingskort via DIBS eller via Betalingsservice, hvis du vælger at tilmelde dig dette. Herlufsholm Alumni har derfor på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger og du kan til hver en tid opsige de løbende indbetalinger, du skal blot kontakte Herlufsholm Alumni.

Hvorfor donerer Gammelherlovianere?

Gammelherlovianere er skolens største støtter, og det er blandt andet dem, der er med til at gøre en stor forskel for Herlufsholm. Læs mere her.

 


Persondata information