Om Alumni

I 2007 etablerede Herlufsholm Skole, Herlufsholm Alumni, med det formål at styrke og understøtte fællesskabet Gammelherlovianere imellem, og samtidig bevare Gammelherlovianernes kontakt til Herlufsholm. Herlufsholm Alumni ønsker at gøre det enkelt for den enkelte Gammelherlovianer at fastholde sit netværk, samtidig med at netværket får større værdi for den enkelte. Derfor har skolen valgt, at Herlufsholm Alumni skal være et elektronisk netværksforum.

Her i det elektroniske netværk får Gammelherlovianerne nem adgang til hinanden, og kan dermed støtte hinanden på tværs af årgange, geografi og branche. Hertil vil det være muligt at deltage i forskellige netværksarrangementer.

Alle Gammelherlovianere (dvs. tidligere elever fra Herlufsholm Skole) har mulighed for at at blive medlemmer af Alumninetværket uanset om du har gået på skolen i 6 mdr. eller 5 år.

Medlemsfordele :

  • En personlig profil på Alumninetværket.
  • Overblik over din egen årgang via en årgangsliste og adgang til årgangens profiler.
  • Kontaktforum for årgangen, hvor du kan sende og få beskeder fra medlemmer på årgangen.
  • Søgefunktioner så du kan finde Gammelherlovianere i en bestemt branche, erhverv, land eller by. Eksempelvis, hvis du skal flytte til udlandet og søger gode råd eller netværk.
  • Nyheder fra Herlufsholm Skole om nye tiltag i Alumni netværket og på skolen.
  • Løbende invitationer til eksempelvis netværksarrangementer for Gammelherlovianere.
  • Invitation til jubilæumsstævne ved 5, 10, 15, 20, 25, 30... års jubilæer.
  • Snart kan vi også præsentere en mentorordning, hvor yngre gammelherlovianere kan søge råd og vejledning hos ældre gammelherlovianere.

Helt gratis får du denne unikke mulighed for let at holde kontakten med din årgang og med Herlufsholm Skole.

Netværksarrangementerne vil være eksklusivt for tidligere elever og Herlufsholm Alumni vil forsøge, så vidt muligt, at gøre brug af Gammelherlovianernes særlige kompetencer til at skabe nogle helt unikke arrangementer.

Idet skolen ønsker, at netværket skal have størst mulig værdi for Gammelherlovianerne tilbydes derfor et elektronisk netværksforum, hvor Gammelherlovianerne har mulighed for at oprette sin egen profil og se de øvrige Gammelherlovianeres profiler, som det også kendes fra andre sociale netværk. Men i modsætning til de fleste andre sociale netværk, så er dette netværk eksklusivt for tidligere elever og dermed lettere overskueligt. Derudover vil man kunne følge med i pressens omtale af øvrige Gammelherlovianere, kommende runde fødselsdage, adgang til årgangslister, kontaktforums og nyheder fra Herlufsholm Skole mv.

Det er gratis for alle Gammelherlovianere at benytte det elektroniske netværk!

God fornøjelse!

 

Har du i øvrigt spørgsmål til Herlufsholm Alumni, så kontakt os her.

 

Alumni: begrebet er hentet fra amerikanske universiteter, som har en lang tradition for at bevare kontakten til deres gamle elever = alumner.