Top billede

 

Åbent hus på Herlufsholm 2010

Top billede
  • Dato:11-09-10
  • Tid:kl. 11:00 - 13:00
  • Sted:Herlufsholm Skole
  •   

Igen i år holder Herlufsholm Skole åbent hus for alle, som har lyst til at (gen)opleve skolens liv. I samme anledning vil det også være muligt at besøge skolens forskellige samlinger. 

Under åbent hus arrangementet vil det bl.a. være muligt, at se undervisningen, spisesalene, festsalen og skolens ældste og nyeste elevgård. Derudover vil der være åbent til en række af skolens særlige samlinger, og alle steder vil elever og lærere tage imod de besøgende. I skolens cafeområde kan man under besøget købe kaffe, the og kage af skolens SOS børnebygruppe. 

I dag er der knap 600 elever på Herlufsholm Skole, hvoraf omkring halvdelen går på skolen som dagelever, mens den anden halvdel er kostelever og bor på skolen i undervisningsperioderne. Skolen tilbyder undervisning fra 6. klasse til og med 3.g., og udover den danske studentereksamen er det også muligt at læse den international baccalaureate (IB). Pga. kostskolen er der undervisning hver anden lørdag og forlænget weekend den efterfølgende lørdag. Lørdag d. 11. september er derfor en almindelig skoledag for eleverne.

Til åbent hus arrangementet vil der være en velkomststand centralt på skolens område, og parkering kan ske foran Herlufsholm kirkegård.


Persondata information