Det selskabelige

Det selskabelige samvær har været et væsentligt element i Herlovianersamfundet gennem de mere end 150 år, det har eksisteret.

Årets absolut største arrangement i Samfundets regi er Trollefesten i januar, med Trolletale, fornem middag og dans for gamle skolekammerater og deres ledsagere i festtøj. Bestyrelsen vælger passende festlokaliteter nær København City.

Generalforsamlingen finder sted i marts måned. Bestyrelsen vælger passende rummelige og trafikalt let tilgængelige lokaliteter. Læs Herlovianerens indbydelser. Efter generalforsamlingen lytter vi til en indbudt foredragsholder – Heis eller en gammelherlovianer – og der rundes af med et måltid mad, øl/vand og en dram for en beskeden sum.

Jubilartræffet på Herlufsholm afholdes hvert år på en lørdag i maj måned. Til dette arrangement, der arrangeres af Skolen og Herlovianersamfundet i fællesskab, indbydes årets 5-, 10-, 15-, 20-, 25-, 30-, 35-, 40-, 45-, 50-, 55-, 60-, 65-, 70- og 75-års jubilarer med ledsager. Ved morgenmaden taler Heis, Forstanderen og Herlovianersamfundets formand. En omvisning på Skolen, en udendørs frokost og sportskampe er ligeledes faste elementer i jubilartræffet.

Fik-Fak turneringen mod Soranerne finder sted på Kristi Himmelfartsdag i Charlottenlund Skov.

Herlovianer golfmesterskabet afholdes hvert år i september. Se kalenderen for dato.

Mortensaften den 10. november markeres hvert år ved en middag for Herlovianersamfundets medlemmer med ledsager. Middagen er tillige rusfesten for årets studenter. Der serveres en velkomstdrink, en tre retters menu med vine ad libitum og kaffe – for en overkommelig pris.

Tirsdagsfrokosten for alle gammelherlovianere afholdes den første tirsdag i måneden kl. 12.00 i restaurant Tivolihallen, på hjørnet Vester Voldgade/Stormgade. Tilmelding er ikke nødvendig.

Alle arrangementer annonceres i Herlovianeren og her på hjemmesiden under Kalenderen.