Top billede

 

Fugleskydning 2016

Top billede
  • Dato:13-08-16
  • Tid:kl. 08:59 - 23:30
  • Sted:Nyhave
  •   

  Alle gammelherlovianere er velkomne til årets fugleskydning fra kl. 9.00, hvor procession og fugleskydningsmarch som sædvanlig vil markere en festlig start på Fugleskydningen.I år er det 213. gang at denne tradition gennemføres - nu i en noget mere moderne form end da det hele startede.

Programmet er som følger: 

kl. 9.00: Alle forældre og gæster er velkomne. Dagen sættes i gang med en festlig procession og Fugleskydningsmarch.

kl. 10.15: Valg af forældrerepræsentanter i skolens klasselokaler.

kl. 13.30: Umiddelbart efter Statsministerens tale går en Fugleskydningsauktion i gang, hvor det er muligt at byde på gamle Herlovianerting.

kl. 15.00: Chokolademarch. Skolen serverer varm chokolade og kage ved Klosterbygningen og i Klostergården.

kl. 17.00: (ca.): Fugleskydningen slutter med hurraråb for de to Fuglekonger.

Mange medbringer en frokostkurv til picnic på græsset i Nyhave. Øl og vand kan købes på området.

kl. 19.00 - 23.30: Om aftenen afholder skolen Fugleskydningsbal for elever i 8. klasse - 3.g samt alle Gammelherlovianere. Entré 50 kr. (Herre skal være iført slips)

 

I lighed med tidligere år vil Herlovianersamfundet stå for kransenedlæggelse på Kirkegården kl. 11:00. Der er mulighed for at gå i samlet trop til Mindelunden med afgang fra pladsen foran Herlufsholm Kirke kl. 10:50 præcis.   

Heis vil gerne minde alle om, at det er en fest- og familiedag og ikke en festival. Af hensyn til økonomien i Fugleskydningen, vil han således gerne bede om, at øl købes i boderne og ikke medbringes, desuden at eleverne ikke beskænkes i løbet af eftermiddagen.

Rektorboligen er ved at få skiftet tag, og er pakket ind i plastik, så boligen fremstår ikke fra sin bedste side i år. Derfor ser vi alligevel frem til en dejlig festlig og fin Fugleskydning - 3.g'erne til glæde og ære.

Vel mødt!


Persondata information