Undervisningsministeren gæstede Herlufsholm

ministerbesøg2010.jpg
14 dec 2010

Tina Nedergaard besøgte Herlufsholm Skole for at se og opleve skolens atypiske skolestruktur. Hun tilkendegav, at hun især er begejstret for skolens internationale profil. Det har længe været i undervisningsminister Tina Nedergaards interesse at besøge Herlufsholm Skole.  Det er netop skolens mangfoldige sammensætning af uddannelsestilbud og projekter, der interesserer ministeren, og derfor gæstede hun den 17. september 2010 Herlufsholm.

"Herlufsholm Skole har på den ene side bevaret sine historiske rødder, men samtidig formået at etablere en international profil. Det glæder og interesserer mig. Skolen arbejder desuden på at udvide uddannelsestilbuddene og skabe nye studieretninger, hvor fagene kommer til at arbejde sammen på nye måder. Det er en sund udvikling, som jeg glæder mig til at følge," siger Tina Nedergaard.

Ifølge rektor Klaus Eusebius Jakobsen spiller Herlufsholms historie stadig en rolle i dag. Det gælder skolens fysiske rammer, men også skolens værdisæt.

"Skolen har mange sære og spændende traditioner, der rækker langt tilbage i tiden. Vi bestræber os dog på at skabe en moderne skole, der er udfordrende for skolens elever. Vi vil skabe en skole i verdensklasse," fortæller Klaus Eusebius Jakobsen.