Alumninetværk

153Q7866 (1).jpg
05 apr 2011

I dag er det en uge siden, at Herlufsholm Alumni gik live med Alumninetværket, og der har været rigtig mange positive tilbagemeldinger. Det er hensigten, at alle interesserede Gammelherlovianere skal tage "ejerskab" af netværket. På denne måde, vil der blive skabt et interaktivt netværk, hvor Gammelherlovianere kan dele viden, netværke, formidle jobmuligheder, afholde arrangementer og meget mere.

Som tidligere omtalt, er formålet med Alumninetværket at styrke og understøtte fællesskabet Gammelherlovianere imellem og samtidig bevare Gammelherlovianernes kontakt til Herlufsholm samt at holde Gammelherlovianerne opdateret om skolen. Derfor håber Herlufsholm Alumni at så mange som muligt ønsker at benytte det nye netværk, som fremover vil være Herlufsholm Alumnis primære kommunikationskanal.

Da Herlufsholm Alumni er et helt nyt system, kan nogle medlemmer have oplevet tekniske problemer i opstartsfasen, selvom systemet er blevet testet. Fejlene vil blive rettet hurtigst muligt, og Herlufsholm Alumni beklager ulejligheden, dette måtte have medført medlemmerne. Opleves der fortsat problemer eller fejl i netværket, bedes du venligst kontakte Herlufsholm Alumni.