Glædelig Jul og Godt Nytår

_BRO0207lille.jpg
20 dec 2011

Kære gammelherlovianer,

2011 har igen været et rigtig godt og spændende år på Herlufsholm. Vi har blandt andet fået en ny forstander, direktør Jens Moberg, et nyt elektronisk alumninetværk for alle gammelherlovianere skolen indtog en rigtig flot 19. plads blandt samtlige gymnasiers resultater og grundskolen blev nr. 18 ud af 1650 skoler, vi har besluttet at oprette en sommerskole i juli 2012og en ny studieretning i sommeren 2012, og Fysikum vil i 2012 blive moderniseret og udbygget.

Det er vigtigt, at skolen og eleverne hele tiden udvikles, så elevernes resultater og præstationer løftes, så skolens vision om at blive en dansk skole i verdensklasse nås.

Med denne ambitiøse målsætning er det vigtigt at skaffe finansiering til alle udviklingsprojekterne, dels gennem gaver fra forældre, gamle elever og andre med tæt tilknytning til skolen, dels gennem ansøgninger til fonde og erhvervsvirksomheder.

Vi vil være meget taknemlige, hvis du har lyst til at være med til at støtte Herlufsholms fortsatte udvikling. Og HUSK dit bidrag er fradragsberettiget efter de almindelige gaveregler. Du kan derfor i år trække bidrag til Herlufsholm over 500 kr. fra i skat.

Enhver donation - uanset størrelse - modtages med glæde og taknemmelighed. Små beløb kan have en stor betydning, ikke mindst som signal til de store fonde om, at der er en bred opbakning til skolens projekter. Klik HER for at donere.

Jeg vil også takke for den støtte og hjælp Du har givet vores skole i det forgangne år - og jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde.

 

Jeg ønsker Dig en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Med venlig hilsen

Heis