Herlufsholm-elev møder dronningen

konference.jpg
19 okt 2011

Mandag 17. oktober drog fem elever fra Herlufsholm Kostskole, ledsaget af Rektor Klaus Eusebius Jakobsen og CAS-koordinator Ann Hansen, til Round Square konferencen » Reaching Beyond Your Limits « i Wellington, England.

Her samles over 600 gymnasie-elever fra hele verden til den årlige verdenskonference, der i år har hovedsæde i England.

Konferencen åbnes af Hendes Majestæt Dronning Elisabeth af England og en af de danske elever, Erik Harald Bøgh 2. g., har fået den store ære at være med i den velkomstkomite, der skal modtage og hilse på Dronning Elisabeth og også drikke te med hende.

Round Square er en international skoleorganisation med godt 80 skoler fordelt over hele verden.

Round Square sikrer, at unge mennesker foruden at opnå et rigtig godt fagligt og akademisk grundlag via undervisningen, også gennemgår en personlig udvikling og lærer at være ansvarlige mennesker i en global verden.

Herlufsholm Skole blev optaget som Global Member of Round Square for tre år siden, og er den eneste skandinaviske skole indtil videre i organisationen.

På Wellington School skal eleverne lave frivilligt arbejde flere steder i London og også deltage i forskellige aktiviteter, der udfordrer dem og får dem til at tænke » ud af boksen «