Jens Moberg ny adm. direktør i ALECTIA

Jens Moberg (1).jpg
18 mar 2011

I en pressemeddelse d. 11. marts 2011 skriver virksomheden ALECTIA at Herlufsholms Forstander, Jens Moberg skal være ny administrerende direktør fra den 5. april 2011. Virksomheden har udviklet sig fra at være en rådgivende ingeniørvirksomhed til at være en vidensvirksomhed med specialkompetencer inden for procesteknologi, arbejdsmiljø, forretningsudvikling, byggeri, vand, energi og miljø.

I pressemeddelelsen udtaler Jens Moberg blandt andet:

"ALECTIA er et godt eksempel på den type virksomhed, som Danmark skal leve af i fremtiden. Kombinationen af stærke fagligheder, et indgående kendskab til det marked, kunden opererer i, en udviklet forretningsmæssig forståelse og ikke mindst evnen til at udtænke innovative og bæredygtige løsninger rummer store muligheder både herhjemme og ude i verden.

ALECTIA har haft en meget dynamisk vækst under Ingelise Bogasons ledelse. Virksomheden har markeret sig på en række af Danmarks styrkepositioner, så som grønt byggeri, miljø og fødevarer. Det er stærkt, og jeg er overbevist om, at den vækst kan accelereres fremover"

Læs hele pressemeddelsen på ALECTIAs hjemmeside. Klik HER