Herlovianermesterskabet i golf 2012

DSC00323.JPG
05 okt 2012

Lørdag d. 8. september mødtes 25 forventningsfulde Gammelherlovianere i Kokkedal Golfklub, til dette års mesterskab i golf. Vejret var fantastisk og der var højt humør da  alle mødtes til match-info kl. 08.00. Umiddelbart derefter var der afgang til og gun-start fordelt på 5 huller, og der blev lagt virkeligt hårdt ud med både birdies og pars til en del af deltagerne. Denne smukke start udlignede sig senere med mere "normalt" spil, og efter små 5 timer kom de 25 deltagere i klubhuset med MEGET forskellige scores. Grundet en rygskade kunne Tyge Olrik ('91) desværre ikke deltage i turneringen, men han var så venlig at servicere alle med kolde drikkevarer under runden.

Vel ankommet til klubhuset kom Herlovianersamfundets formand; Christian de Jonquières ('68), der var så venlig at sponsorere øl og vand til de tørstige deltagere på vegne af Samfundet samt uddelte pokalen til vinderen af dette års mesterskab. Godt sultne efter en hård dags arbejde satte gammelherlovianerne sig til bords og indtog en tiltrængt frokost, samtidig med at vi uddelte præmier til 1. - 5. pladsen samt længste drive. Præmierne blev fordelt således:

1. Benedikte Plaugmann ('91)
2. Tobias Kampmann ('90)
3. Peter Michael Bjerglund-Andersen ('75)
4. Peter Hedegaard ('86)
5. Christian Søndergaard ('88)

Længste drive: Alan Plaugmann ('90)

Peter Michael Bjerglund-Andersen ('75), John Brun ('80) og Lars Svensson ('90) havde sponsoreret en del af præmierne, og resten betaltes via match gebyret af Herlovianergolf.

Alt i alt endnu en fantastisk dag med et bredt udsnit af golfspillende Gammelherlovianere, og skulle du have lyst til at deltage i  forskellige arrangementer til næste år, er du mere end velkommen til at registrere dig på www.Herlovianergolf.dk og Facebook.

Lørdag d. 22/9 var vi inviteret til Sorø Golfklub af Gammelsoranerne (da de tabte matchen sidste år), med da de desværre ikke kunne stille hold i år blev matchen aflyst og Herlufsholm beholder "Panduros Putter".