Julehilsen fra Heis

_BRO0207lille.jpg
19 dec 2012

Kære Gammelherlovianer,

Et spændene år på Herlufsholm er ved at være afsluttet. 2012 har båret præg af en masse nye initiativer og projekter. Vi har blandt andet afholdt den allerførste, og bestemt ikke sidste, sommerskole for børn i alderen 13-15 år, skolen har oprettet en helt ny studieretning med fokus på samfund, business, globalisering og innovation som vi forventer os meget af og skolen har desuden været vært for en international Round Square konference, hvor vores mål var, at hjælpe institutionelt og kulturelt anderledes - men ligesindede skoler - til at samarbejde om at forbedre livskvaliteten for mennesker ved at få en demokratisk tankegang.

Undervisningsministeriet har de seneste år offentliggjort lister over opnåede afgangskarakterer i landets grundskoler og gymnasier. På denne liste er Herlufsholm Skole rigtig flot placeret i forhold til landsgennemsnittet. Det afspejler en bevidst styrkelse af fagligheden gennem konkrete initiativer. I denne forbindelse glæder det mig også, at en af skolens 3.g elever igen i 2012, er blevet kåret som årets forskerspire af Københavns Universitet. Det er 8. gang, at Herlufsholm Skole har fået kåret en elev som forskerspire!


Udviklingsprojekter

Nogle husker måske, at vi tidligere har annonceret en modernisering og udbygning af Fysikum. Byggeprojektet er nu i en så fremskredet proces, at vi forventer at kunne indvie de nye undervisningslokaler inden vinterferien 2013, hvilket er langt tidligere end forventet. I denne forbindelse vil jeg gerne takke alle bidragsydere der har støttet skolen i 2012 og dermed også Fysikum projektet.

I 2013 påbegynder skolen et nyt udviklingsprojekt - nemlig ombygning af Helenhallen. I stedet for en ny bygning på Røde Plads, vil Helenhallen i stedet blive ombygget så vi får flere undervisningslokaler og et nyt læringscenter og samlingssted for eleverne, som er særdeles presserende. Vi vil derfor være meget taknemlige, hvis du har lyst til at være med til at støtte Herlufsholms fortsatte udvikling. Og HUSK, dit bidrag er fradragsberettiget.

Klik HER for at støtte.


Alumninetværk

Det elektroniske alumninetværk overgår i dag til et nyt CMS-system. Det betyder derfor, at du vil få tilsendt en mail med et nyt brugernavn og kodeord til netværket. Du kan efterfølgende selv ændre dette under din profil. Skulle du ikke modtage mailen, så kontakt Herlufsholm Alumni HER.

I forbindelse med at vi overgår til et nyt system, har vi lavet lidt ændringer og forbedringer på netværket. Blandt andet har vi besluttet, at alle Gammelherlovianere fremover skal have fuld adgang til alumninetværket - helt gratis. Hvis du har betalt for PLUSmedlemskab i 2012, vil du blive kontaktet af Herlufsholm Alumni i den nærmeste fremtid. Desuden er det nu muligt, at donere nemt og sikkert gennem et donationsmodul på netværket, og der vil i det nye år løbende blive implementeret nye tiltag.


Til sidst vil jeg takke for den støtte og hjælp Du har givet vores skole i det forgangne år - og jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde.


Jeg ønsker Dig en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Med venlig hilsen

Heis

 1. Arkiv

 2. 2022 (12)
 3. 2021 (19)
 4. 2020 (14)
 5. 2019 (21)
 6. 2018 (61)
 7. 2017 (26)
 8. 2016 (31)
 9. 2015 (26)
 10. 2014 (40)
 11. 2013 (51)
 12. 2012 (22)
 13. 2011 (30)
 14. 2010 (6)

Julekort 2012

For at give dig yderligere indblik i skolens aktiviteter i det forgangne kalenderår og måske genopfriske gamle minder kan du klikke HER og se skolens julekort og få et visuelt tilbageblik. God fornøjelse!