Giv dit barn 2 fantastiske uger på Herlufsholm

BRO_20130801_Herluf_sommerskole_2_67.jpg
18 dec 2013

De sidste to år har Herlufsholm Skole med stor succes afholdt sommerskole for børn i alderen 13-15 år.

I 2014 afvikles sommerskolen i perioden 18. juli til 1. august.

Sommerskolen har fokus på at lære børnene om Danmark, om deres danske kultur og det danske sprog. Sommerskolen er derfor primært for børn med forældre bosiddende i udlandet.

Et spændende program
Målet med danskundervisningen er på den ene side at forbedre den enkeltes mundtlige forståelse samt hans/hendes læse-, tale- og skrivekundskaber. Undervisningstimerne opdeler eleverne i tre niveauer efter deres nuværende niveau og bliver undervist af veluddannede, erfarne sproglærere. Der er rig mulighed for at få trænet både dansk og engelsk kundskaber.

Herlufsholm Sommerskole tilbyder et spændende fritidsprogram med udgangspunkt i sportslige og kreative aktiviteter. Vi udfordrer eleverne til at forbedre deres evner og dygtiggøre sig - efter egne ønsker - inden for forskellige sportsgrene og kreative aktiviteter, som fx musik, drama og billedkunst.

Udover disse aktiviteter, byder programmet også på mange sociale aktiviteter, fx bowling, dans, BBQ & Disco-aften. Vi prioriterer venskaberne højt og starter derfor sommerskolen med en weekend, hvor icebreakers og team-building ryster de unge godt sammen.

Vi har også planlagt to ekskursioner, hvoraf den ene går til København. I København udforsker vi byens kulturelle tilbud, besøger kongefamiliens slot, tager en shoppetur på Strøget og afslutter ekskursionen med en tur i Tivoli.

En mulighed for at afprøve livet som kostelev
For en del af eleverne på Herlufsholm Sommerskolen er de to uger også en mulighed for at opleve og afprøve, hvordan det er at være kostelev på Herlufsholm. Eleverne prøver at sove på sovesal, oplever samspillet med lærerne, får en smagsprøve af skolens traditioner og værdier.

Til afslutningsceremonien er der også rig mulighed for at snakke med repræsentanter for skolens kostafdeling og få yderligere materialer om skolens tilbud.

Læs mere om Herlufsholm Sommerskole på www.herlufsholm.dk