Herlovianermesterskabet i golf 2013

herlovianergolf_logo_web.png
17 okt 2013

Herlovianermesterskabet på Kokkedal Golfklubs bane d. 14/9 2013 skulle vise sig at blive et både imponerende opbud af mange gammelherlovianeres sponsor-villighed og også et synligt bevis for, at spillerne havde trænet flittigt op til mesterskabet.

Banen var sat op til en netop afviklet international match, men det generede ikke de 4 første i slutstillingen, der alle skal reguleres ned i handicap.

Inspirationen til det gode spil forstås ikke blot ud fra det gode vejr og den velplejede bane, men også ud fra de flotte udsigter til Øresund og ikke mindst turen op mod og forbi det nu færdigrestaurerede Kokkedal Slot. 

I år var der gunstart med 28 deltagere og der blev spillet en ren Stableford match, som gav følgende resultater:

 

Nr. 1: Peter Michael Bjerglund Andersen, ('75) 41 points (mester for 4. gang!)

Nr. 2: Morten Zwergius ('87) også 41 points

Nr. 3  Paul Halberg ('86) med 37 points

Nr. 4: Lars Svensson ('90) også med 37 points

Nr. 5: Alan Plaugmann ('90) 36 points

  

Tættest på pinden: Stig Drejer ('93)

Længste drive: Alan Plaugmann ('90)

 

Der var flotte præmier til præmietagerne og fine klappepræmier, takket være generøse sponsorer: (i faldende årgangsrækkefølge):

Ove Andersen ('60) - Carlo Biagi Jewellery

Peter Michael Bjerglund Andersen ('75) - CPH Furniture

John Brun ('80) - Kvanti

Hermann Haraldsson ('85) - Boozt.com

Lars Bo Skaanild ('86) - Kasper & Co

Thomas Tranberg ('88) - VIP Receptioner

Lars Svensson ('90) - Front Events

Morten Frederiksen ('94) - Diverse "flydevarer" 

 

Ved den efterfølgende frokost bød Herlovianersamfundet på fadøl og Samfundets formand forestod overrækkelsen af vinderpokalen til Peter Michael Bjerglund Andersen.  Christian de Jonquières ('68) lod som vanligt sine lykønskninger ledsage af et par små anekdoter.

Der var også klapsalver til Paul Halberg, for hans "hole in one" på dagens runde. Udover klapsalver blev han af Kokkedal GK begavet med 1 fl. whisky og gavekort.

På falderebet motiverede Lars Svensson, hvorfor matchledelsen havde valgt at udnævne Eivind Sveinbjørnsson ('65) til æresmedlem; han overrakte diplombevis og fik en hjertelig tak for tildelingen.

Det forventes at næste års mesterskab afholdes lørdag d. 13/9 og "Panduro's Putter" matchen d. 27/9, men indtil da kan man holde sig løbende orienteret om Herlovianergolf på: www.herlovianergolf.dk eller via Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/191356327593486/

Se billeder fra dette års to officielle matcher, Herlovianermesterskabet og Panduros Putter matchen HER