Landsfinalen i European Business Games

vindue.jpg
08 maj 2013
Torsdag d. 2. maj var 5 drenge fra 3.v og 3.y af sted til landsfinalen i European Business Games; en erhvervsøkonomisk konkurrence.

William Pontoppidan, Philip Dam Olesen, Filip Lüttichau, Mikkel Street og Oliver Laumann havde forinden været gennem en kvartfinale og en semifinale for at kvalificere sig til landsfinalen. Ud af de 580 hold, der deltog i EBG, var kun 12 udtaget til finalen. Og her iblandt altså de 5 drenge.

Konceptet og virksomheden, drengene havde skabt, hed Senice - en sammentrækning af Senior Service. Den primære målgruppe var ældre mennesker, og holdet fremhævede især to innovative faktorer:

1: en online samling af plejeydelser

2: mobil service

På den måde skulle de ældre være i stand til at finde deres plejeydelser på et sted, bestille hvad de havde brug for og derefter kunne modtage den valgte service i deres eget hjem. Fortjenesten for virksomheden ville bestå i en 5 % henvisningsafgift for hver online betalende kunde.

Desværre vandt projektet ingen priser til finalen, men holdet fortæller, at selve forløbet har været læreligt, at alle præsentationerne var seriøse og gode.

 

Et stort tillykke skal lyde til gruppen, der nåede helt til landsfinalen!