Herlovianer bliver direktør på Herlufsholm

29 jul 2013

Direktør Ole M. Jung fratræder direktørstillingen på stiftelsen Herlufsholm Skole og Gods efter 22 års ansættelse for at gå på pension. Fra 1. august 2013 tiltræder direktør Tim Petersen som fremtidig direktør efter et velplanlagt forløb for at finde en meget velkvalificeret person.

Tim Petersen, 41 år, kommer fra en stilling som Teknisk Chef hos Q8 Danmark, hvor han har været ansvarlig for drift og vedligeholdelse af over 500 servicestationer i Danmark og Sverige. Han har tidligere været ansat i forskellige ledende stillinger hos Balslev Rådgivende Ingeniører, Center Parking Management og Rambøll.

Tim Petersen er uddannet civilingeniør, som er suppleret med HD i organisation og ledelse, ligesom han er Premierløjtnant af reserven fra Gardehusarregimentet.

Tim Petersen har altid haft et aktivt fritidsliv, bl.a. som deltager på landsholdet for militær femkamp for reserveofficerer, og dyrker i dag triatlon i sin fritid.

Den nye direktør er student fra Herlufsholm og har således et forhåndskendskab til stedet. Han flytter i løbet af det kommende år ind i tjenestebolig på skolen sammen med sin hustru og deres to børn, som herefter bliver elever på skolen.

Læs også artiklen fra Sjællandske HER.