Herlufsholm blev vinder af Panduro's Putter 2013

herlovianergolf_logo_web (1).png
17 okt 2013

Den 5. oktober 2013 var udvalgte Gammelsoranere og Gammelherlovianere sat i stævne ved Suserup, hvor Sorø GK holder til i de smukkeste omgivelser med udsigt til Tystrup-Bavelse søerne. Herlovianerne har vundet denne match siden 2011, hvorfor Soranerne havde fornøjelsen af også at skulle arrangere dette års match.

Der var nye "kaptajner" på begge hold og det lykkedes for Lars Svensson (H) og Michael Humle/Dan Kongsted (S), at stille med 16 deltagere fra hver skole.

Til velkomstbud og mandtal var naturligt Soransk Samfund's Christian Eugen-Olsen blevet valgt. Han bød de 16 fra "Lilleskolen" velkommen og beklagede, at 2 soranere havde sovet over sig! Det fik straks Herlovianernes kaptajn, Lars Svensson, til at konstatere; "At så trækker vi bare vore 2 dårligste scores væk". And so be it ! Matchen blev spillet som en ren Stableford match, med 2 deltagere fra hver skole på hvert hold. Spillet bar noget præg af at greens netop var blevet topdresset, så rigeligt med sand gjorde spillet sværere og resultaterne derefter.

Tidligere har Soranerne stillet op med alumner og lærere. Men ikke i år. I år var det helt tunge skyts på plads: Soransk Samfunds formand, Christian Eugen-Olsen (bedste soraner sammen med Steffen Nielsen, begge 34 points) og Akademiets rektor, Vibeke Margrethe Hansen. Men var det nok?

Ved frokosten var der den sædvanlige hjertelige forbrødring godt hjulpet på vej af en velskænket fadøl med Soransk Samfund som giver.

 

Matchledelserne havde endnu en gang fået fine sponsorater:

Hermann Haraldsson (H): gavekort fra Boozt.com

Jan de Haas (H): Rødvin, golfgadgets og div. gavekort fra Nordea

John Brun (H) (deltog ikke): Titleist Pro V1 golfbolde fra Kvanti

Dan Kongsted (S): Rødvin fra Sorø Akademi

Alan Plaugmann (H): Trøje, kasket og Srixon bolde fra Saxo Bank

Soranergolf (S): Windbreaker, paraply og Srixon golfbolde

 

Et resultat skulle vi jo også have:

Højeste individuelle score: Morten Moltke Dam (H) med 38 points

Nærmest pinden: Paul Halberg (H)

Længste drive: Paul Halberg (H)

 

Samlet: Herlufsholm vinder !

Soranere 381 points for 14 spillere, gns. 27,21

Herlovianere 396 points for 14 spillere gns. 28,33

 

(Herlufsholm havde taget de 2 dårligste scores væk . Tillagt disse 2 resultater havde Herlovianerne 441 points for 16 spillere eller et gns. på 27,56, så gevinst på begge måder.)

 

Se billeder fra matchen HER