Besøg hos Carlsberg

3.jpg
01 okt 2014

Torsdag den 25. september inviterede Herlufsholm Alumni i samarbejde med Gammelherlovianer Laurits Anton Jørgensen '94 Gammelherlovianere til Carlsberg, til årets tredje  netværksarrangement. 

Efter velkomst, selvfølgelig i virksomhedens bar, havde Laurits forberedt et intenst og gribende indlæg om Carlsbergs fremtid og visioner. Her blev de spørgelystne deltagere blandt andet indviet i Carlsbergs produktportefølje, salgstal og virksomhedens overvejelser hertil, for at give deltagerne en større forståelse for Carlsberg og virksomhedens værdier.

Som mange måske ved, har Carlsberg valgt at sælge størstedelen af virksomhedens gamle bygninger fra, i det gamle hovedkvarter, fordi der ikke længere drives bryggeri på området. Om 15 år skal det gamle Carlsberg hovedkvarter således være omdannet til en ny og levende bydel med omkring 3.000 lejligheder, butikker og en ny S-togs station fordelt på 567.000 m². I samarbejde med Carlsbergs Real Estate Director Jakob Stillov, præsenterede Laurits Udviklingsselskabets planer for den nye bydel, også set fra Carlsbergs perspektiv, samt planerne for virksomhedens fremtidige projekter, som blandt andet indbefatter et nyt globalt hovedkontor og ombygningen af det gamle Brewhouse til et stort aktivitetscenter, som forventes at blive en af Københavns topturistattraktioner.

 

Efter en lækker sandwich blev deltagerne taget på en rundvisning og inviteret på en "håndbajer" i det gamle Brewhouse, hvor man stadig kunne nyde den fantastiske arkitektur og fornemme den eventyrlige stemning, der har været i bygningen, indtil bryghuset blev nedlagt i 2009.

Alle deltagerne havde meget positive tilbagemeldinger til arrangementet. Det var et rigtigt spændende indlæg, som gav deltagerne et meget anderledes og intenst indblik i virksomheden. Noget man ellers ikke har mulighed for at få indblik i.

Tusind tak til alle deltagerne, og til Laurits for at give andre Gammelherlovianere mulighed for at få et indblik i Carlsberg Group og for at afholde dette fantastiske arrangement.

Se billeder fra arrangementet HER

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tilbagemeldinger fra deltagerne:

  • Rigtigt godt fortalt, gode detaljer i Carlsbergs fremtid/ nutid. Dejlig atmosfære og flot servering- glæder mig til næste arrangement!

  • Super intenst foredrag om, hvad Carlsberg egentlig er og står for.

  • Flot spændende arrangement, hyggeligt og gribende

  • Bidrog til større forståelse af Carlsberg og selskabets værdier.

  • Flot event!

  • Godt indlæg

  • Første gang jeg er med. Spændende arrangement, jeg vil være mere vågen for fremtidige møder.

  • Det var et fint og veltilrettelagt arrangement, som jeg var meget glad for at deltage i. Spændende ny viden om verdenskoncernen og ikke mindst om Carlsberg byen. Jeg ser hen til kommende møder.

  • Det var et forrygende arrangement - spændende koncern med spændende projekter og rigtig gode indlægsholdere, med både Laurits og Jakob. Det var også et helt fint traktement efterfølgende. 

 --------------------------------------------------------------------------------------------