Gammelherlovianere fejrede Herlufsholm

32.JPG
26 sep 2014

Skolen har besluttet at det ikke kun er selve jubilæumsdagen den 23. maj 2015 der skal fejres, men i stedet skal hele skoleåret op til jubilæet danne rammen om festlighederne, og derfor var alle Gammelherlovianere blevet indbudt til et brag af en jubilæumsreception.

Derfor afholdte Herlufsholm Skole og Herlovianersamfundet en jubilæumsreception fredag den 12. september 2014 for alle Gammelherlovianere i anledningen af Herlufsholms 450 års jubilæum i maj 2015.

Ca. 250 Gammelherlovianere var mødt op i Moltkes Palæ i København for at fejre deres gamle skole - og det blev gjort med manér og rullende herlovianer-hurraer.

Herlovianersamfundets formand Christian de Jonquières bød alle hjerteligt velkommen med et højt og rungende herlovianer-hurra. Den nye og knapt så kendte jubilæumssang som er skrevet af lektor Jens Krog-Madsen, blev velmodtaget, men blev dog overgået af den velkendte fællessang "Hører i Skovene suse". Heis takkede alle der var mødt op til receptionen, og informerede blandt andet om hele det flotte jubilæumsprogram der er planlagt i løbet af jubilæumsåret.

Der var en fantastisk stemning i den smukke sal i palæet, som også Gammelherlovianer Lennart Leschlys '62 band "Swingcat Trio" var med til at skabe. Der var stor mulighed for alle Gammelherlovianere for at få genset og talt gamle kammerater og alle så ud til at have en dejlig eftermiddag i hyggeligt selskab.

Tak til alle Gammelherlovianere der deltog i receptionen. Hold øje med alumninetværket, hvor flere jubilæumsarrangementer løbende vil blive offentliggjort.

Billeder fra arrangementet kan ses HER