Herlufsholm Sommerskole- nu også for danske børn

Sommerskole.jpg
26 feb 2014

Herlufsholm Sommerskole åbner nu også op for danske børn, der har lyst til at prøve kræfter med et internationalt miljø og som ønsker at opleve den særlige stemning skolen har.

De danske elever bliver blandet med de udenlandske, så der er rig mulighed for at få trænet sit engelske og opnå et større selvsikkerhed ved at opleve, at man sagtens kan gøre sig forståelig. Når de udenlandske elever har danskundervisning, vil de danske elever lave et medieprojekt, hvor de lærer om præsentationsteknik, interviews og ikke mindst at planlægge et filmprojekt med optagelse, redigering og klipning.

Sommerskolens fællesprogram byder på fysiske og kreative aktiviteter. Hver dag deltager eleverne i sport, leg og spil, og alle skal meldes til et kreativt fag, som kan være musik, drama eller billedkunst. Derudover er programmet spækket med sociale, hyggelige aftener og ekskursioner.

Vi glæder os meget til at skabe et dansk-internationalt miks og håber, at mange danske børn vil se det som en mulighed for to sjove og spændende uger i sommerferien på Danmarks ældste kostskole.

Læs mere om Herlufsholm Sommerskolen HER