Veloverstået jubilæumsstævne

DSC03708.JPG
28 maj 2014

I weekenden samledes gammelherlovianere fra nær og fjern for at deltage i årets jubilæumsstævne, og omkring 350 Gammelherlovianere samt ledsagere var mødt op i det gode vejr for at fejre deres jubilæum. Her fik de rig mulighed for at møde gamle klassekammerater og venner og ikke mindst gense Herlufsholm. Årets ældste jubilarer skulle findes fra årgang 1944 som fejrede deres 70-års jubilæum, hvor hele to Gammelherlovianere var repræsenteret.

 

Grundet ombygningen i Helenhallen, hvor jubilæumsstævnet normalt finder sted, blev jubilarerne i stedet budt velkommen af forstanderen i kirken, hvor velkendte sange skulle synges. Køkkenet havde efterfølgende sørget for lækker morgenmad i Spisesalene, hvor Gammelherlovianerne hurtigt faldt i snak.

Et af dagens højdepunkter, som flere Gammelherlovianere havde set frem til, var rundvisningen. Mange af Gammelherlovianerne havde ikke set resultaterne af de seneste byggeprojekter, og eleverne gjorde derfor et stort arbejde ud af vise rundt på området - og ikke mindst holde styr på de enkelte grupper.

 

Det gode vejr tillod, at alle efter rundvisningen kunne samles i rektors have til endnu en fællesang og efterfølgende nyde frokosten på Grønne Plads, mens eleverne løb rundet om Susåen i den gode sags tjeneste