Veloverstået netværksarrangement

IMG_2580.JPG
31 jan 2014

Torsdag d. 30. januar blev det tredje netværksarangement afholdt i Herlufsholm Alumni regi - og med rigtig stor succes.

Netværksarrangementet blev afholdt i samarbejde med Gammelherlovianeren og direktør Lars Eegholm '96, som venligt havde åbnet leasingvirksomheden i dagens anledning.

Ca. 30 Gammelherlovianere, ledsagere mv. var fremmødt til eftermiddagens arrangement i Brøndby, hvor de kort blev introduceret til virksomheden af direktør Lars Eegholm '96 og økonomidirektør Janus Fjeldborg '95. Herlufsholms nye direktør Tim Petersen '91 fik med en præsentation af Herlufsholms udvikling, minderne fra Herlufsholm frem hos deltagerne. Derefter havde deltagerne mulighed for at prøvekøre en masse fantastiske biler og få personlig vejledning i smykkestyling af smykkedesigneren Mai Manniche.

Formålet med arrangementet var selvfølgelig at få en hyggelig eftermiddag blandt andre Gammelherlovianere med faglig inspiration og input fra LeasePlan, men også at styrke og videreudvikle det værdifulde netværk med andre Gammelherlovianere. Deltagerne var yderst positive både for selve arrangementet, men også selve netværkskonceptet, som de synes var både fagligt og netværksmæssigt interessant. Derfor glæder vis os til at kunne præsentere flere lignende netværksarrangementer i løbet af året.

En stor tak til Lars og Janus for at have lyst til at afholde arrangementet og for at sponsorere et lækkert traktement, samt Mai for at præsentere den finde smykkekollektion!

Se billeder fra arrangementet HER

 

Kunne du tænke dig at afholde det næste netværksarrangement?

Det er tanken, at du som Gammelherlovianer skal være med til at drive alumninetværket. Du har mulighed for at byde ind med forskellige indlæg, eksempelvis nyheder, omtale af andre Gammelherlovianere, ligesom vi meget gerne vil opfordre dig til at afholde et netværksarrangement.

Hvis du derfor har gode ideer til et nyt netværksarrangement og har mulighed for at afholde det, selvfølgelig i samarbejde med Herlufsholm Alumni, må du meget gerne notere det på sedlen i denne folder og aflevere det når aftenen er omme eller sende en mail til alumni@herlufsholm.dk.

Et netværksarrangement kan desuden skabe gode muligheder for nye relationer, potentielle kunder og samarbejdspartnere på tværs af virksomheder og brancher for dig og din virksomhed.

Vi håber derfor, at du har lyst til at bidrage til styrkelsen af Herlufsholm Alumni netværket.