Internationalt basketball-stævne

05 feb 2015

For femte år i træk har Herlufsholm Skole den 31. januar og 1. februar været vært for et internationalt basketball-stævne, hvor forskellige Round Square-skoler besøger skolen og deltager i turneringen og sociale arrangementer.

I år deltog elever og lærere fra skolerne Birkelhof, L'Ermitage, Schondorf og Beau Soleil - og Sorø Akademi!

Lørdag morgen startede turneringen. Mange elever mødte op mellem deres timer og efter skoletid for at heppe og støtte skolens egne hold, og stemningen i Trollehallen var helt fantastisk! Lørdag aften arrangerede skolen en NBA café, hvor eleverne fik rig mulighed for at hygge sig sammen og skabe venskaber og netværk.

Søndag aften - efter i alt 30 kampe - kunne vinderne fejres. Og det blev den helt store aften for Herlufsholm, idet både vores drengehold og pigehold vandt deres respektive rækker. Drengene slog i finalen L'Ermitage med 24-21 og pigerne vandt deres finale med 13-5 over Beau Soleil.