Color Run på Herlufsholm

color run.jpg
14 sep 2016

For første gang har Herlufsholm afholdt sit eget Color Run.

The Color Run er ikke et løb på tid, men et løb hvor deltagere bliver dækket fra top til tå i smukke farver for hver kilometer. The Color Run er verdens sjoveste løbskoncept, med to enkle regler: Du skal komme i hvidt tøj. Og der må ikke være noget som helst, der er hvidt på dig, når du er kommet igennem de 5 km.

Festen fortsatte for vores vedkommende med et brag af en fest i Nyhave. På fem år er The Color Run blevet et verdensomspændende fænomen med flere millioner løbere, i 40 lande og 200 byer.

Resultatet var simpelthen… enestående! Omtrent 600 elever dækket fra top til tå i et hav af farver, mens de alle løb, dansede og hyggede sig med hinanden.

Dage som disse er uvurderlige for os som skole og for eleverne. Alle får lov at se hinanden fra en anderledes vinkel end til daglig, og det giver os en mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Der er bred enighed om, at det er den bedste Fik-Fak dag i mands minde, og der er ingen tvivl om, at det er et koncept der er kommet for at blive.