Årgang 1983 til 35 års jubilæum på Borreby Gods

Årgang 83.jpg
04 jun 2018

For ca 8 måneder siden besluttede en mindre gruppe af årgang 83 at samle så mange fra årgangen som muligt til 35 års jubilæums træf på Herlufsholm 26 Maj 2018.

 

 

Vi oprettede en facebook gruppe for årgang 83 og det lykkedes os med aktiv fælles indsats fra alle i gruppen, at få kontakt med 71 studenter og 10. klasser udaf ca 95 mulige.

Et af trækplasterne var et udvidet arrangement på Borreby Gods hos Joachim Castenschiold efter selve jubilæet på Herlufsholm.

 

 

Programmet på Borreby bød på lysbilled show fra vores tid på skolen som vi hver især havde oploaded billeder til forinden. Her kunne man bl.a genopleve hue prøve på Axeltorv med besøg af ordens magten, 2 g turen til Rom, skolekomedien den herskende klasse, hygge på humrene, Gøje bal og meget mere. Jens Kaare Tofthojt er enstemigt udnævnt til årgangens fotograf med hans bidrag af billeder.

Efter billedshowet og velkomst drik lavet af Jacob Glud, inviterede Joachim på rundvisning på Borreby og i teateret, hvis forestillinger spiller for fuldt hus.

 

 

Derefter havde vi inviteret Kristian Hornslet (årgang 82), som holdt et provokerende indlæg(sædvanen tro) om hans " buy a homeless project I London".  Kristian malede iøvrigt et billed af de fremmødte jubilarer. Vi kvitterede med at adoptere Kristian til vores årgang og glæder os over at vi fremover skal fejre jubilæum med Kristian som en del af årgang 83.

Arrangemtet blev holdt I teatrets café hvor middagen blev serveret og hvor der blev danset til sent ud på aftenen. Musikken blev leveret af Kim Wagner og Svensker (Lars Erik Rydberg), som var I verdens klasse.

 

Vi havde alle en fantastisk oplevelse på Herlufholm og Borreby. Efter 35 år blev det en mulighed for mange af os at genoptage gamle venskaber såvel som at knytte nogle nye.  

Vi glæder os allerede nu til at fejre vores næste jubilæum i 2023 og håber på at få endnu flere med. Tak til Joachim som lagde hus til selve arrangementet.

Til jer som ikke har hørt om årgang 83 var vi den årgang som genindførte de hvide bukser I 3 g.

 

Af Anders Kloster '83

 

Herlufsholm Alumni takker endnu en gang for et fantastisk Jubilæumsstævne. Samtidig takker vi for tilsendte billeder og historie. Det er dejligt at opleve hvordan Herlovianere har glæde og gavn af hinanden.

Har Jeres årgang også lyst til at dele Jeres jubilæumsglæder fra nær og fjern med os, hører vi gerne fra Jer på alumni@herlufsholm.dk