Er du Gammelherlovianer i udlandet?

Ann i NY.jpg
07 maj 2018

Den 24. april besøgte Ann Hansen (leder af Int. Affairs) fra Herlufsholm New York.

Det blev til to spændende events i Den Danske Sømandskirke, hvor Ann fortalte om  skolens IB uddannelse, Herlufsholm Sommerskole, global education, traditioner, livet som kostelev, fritidsaktiviteter samt hvordan personlig og faglig udvikling balanceres på Danmarks bedste kostskole.

Herudover havde Ann inviteret Gammelherlovianere bosat i New York til middag. Det blev til en hyggelig aften i samvær med Ulrik Ahlefeldt Mollerup '92, Michelle Theisen '03, Jacob Hesselund Jeppesen '14 og Harald Collet '66. Ikke mindst betød mødet for én af deltagerne, at der åbnede sig nye karrieremuligheder!

 

Er du Gammelherlovianer i udlandet?

 

Formålet med et netværk i udlandet er, at få opbygget netværket på tværs af brancher, organisationer og virksomheder samt skabe grobund for faglige og sociale relationer i de forskellige lande. Desuden vil både Ann Hansen og Heis løbende arrangere forskellige events og arrangementer i forskellige egne af verdenen -0g du er som Gammelherlovianer inviteret!

Måske har du også selv mulighed og lyst til at være vært ved et arrangement for Gammelherlovianere i udlandet.

HUSK derfor at opdatere din profil på Alumni netværkets hjemmeside HER, så kan vi og Gammelherlovianere få fat i dig.

Har du planer om at flytte eller rejse til udlandet for en kortere eller længere periode - så kan du søge råd og vejledning fra andre gammelherlovianere der er bosat i det land eller by, du skal besøge HER