Tak for et fantastisk jubilæumsstævne

Jubilæumsstævne.jpg
29 maj 2018

I weekenden samledes Gammelherlovianere fra nær og fjern for at deltage i årets jubilæumsstævne. Omkring 370 Gammelherlovianere samt ledsagere var mødt op i det gode vejr for at fejre deres jubilæum. Her fik de rig mulighed for at møde gamle klassekammerater og venner og ikke mindst gense Herlufsholm.

 

Årets ældste jubilarer skulle findes fra årgang 1948 som kunne fejre 70-års jubilæum, hvor en enkelt Gammel-herlovianer Jørgen Bojsen-Møller var alene om at repræsentere årgangen.

 

 Her ses Jørgen Bojsen-Møller og Heis ved Mygningen

.jubilæumsstævne

 

Christian de Jonquières '68 (50 års jubilar) blev ligeledes hyldet i anledning af sit tidligere hverv som formand for Herlovianersamfundet.

En tak for det store arbejde han har gjort i de 16 år i formandsstolen - et fantastiske samarbejde skolen har nydt og værdsat. Som tak modtog Christian en statuette af Herluf og Birgitte Gøye.

 

jubilæumstævne2

 

Et af dagens højdepunkter, som flere Gammelherlovianere havde set frem til, var rundvisningen. Mange af Gammelherlovianerne havde ikke set resultaterne af de seneste byggeprojekter, og eleverne gjorde derfor et stort arbejde ud af vise rundt på området - og ikke mindst holde styr på de enkelte grupper. 

Det gode vejr tillod, at alle efter rundvisningen kunne samles i rektors have til endnu en fællesang og efterfølgende nyde frokosten i spisesalene og kaffen på Grønne Plads, mens eleverne løb rundet om Susåen i den gode sags tjeneste.