Vellykket netværksarrangement hos Novo Nordisk

06 maj 2018

Torsdag den 31. maj havde Herlufsholm Alumni endnu en gang fornøjelsen af at kunne afholde et yderst vellykket netværksarrangement. Denne gang i samarbejde med Peter Christoffersen '81 under temaet "Novo Nordisk's tilgang til Medical Device udvikling." Det blev til en fantastisk aften, hvor flere Gammelherlovianere trodsede varmen og fik fornøjelsen af at pleje deres Herlovianer netværk.

Peter Christoffersen, har som Senior System Manager, mange års erfaring hos Novo Nordisk og startede med at præsentere deltagerne for Novo Nordisk som virksomhed.

 

 

 

Peter kunne dernæst fortælle at idag lider 425 millioner mennesker af diabetes. Dette tal forventes at stige til 736 millioner når vi når 2045.

Ud over et meget spændende og informativt oplæg, havde Peter arrangeret at deltagerne kunne afprøve de forskellige nåle til insulin der er produceret gennem tiden. Deltagerne fik mulighed for at stikke i en pude og derved få en fornnemelse for virkningen og ikke mindst udviklingen der er sket med produkterne.

Deltagerne fik øje for hvor meget teknologi der findes i hver enkelt nål, for at den kan dosere den korrekte mængde insulin til hver enkelt patient.

Som et altid populært punkt under Herlufsholm Alumni netværksarrangementer, kunne Direktør Tim Petersen '91, fortælle deltagerne om hvad der i øjeblikket rør sig på deres gamle skole.

Herlufsholm Alumni takkker for en god og informativ aften hvor stemningen var i top. Det er utrolig dejligt at se hvordan Gammelherlovianere har både glæde og gavn af hinanden via Alumni netværket.

Skulle du som Gammelherlovianer have lyst til at afholde et lignenede netværksarrangement i din virksomhed hører vi meget gerne fra dig på alumni@herlufsholm.dk