Vellykket netværksarrangement på Christiansborg

netværksarrangement Folketinget.jpg
15 nov 2018

Onsdag den 14. november 2018 inviterede gammelherlovianer og Folketingsmedlem for Venstre, Marcus Knuth '94 indenfor til en rundvisning på Christiansborg

35 gammelherlovianere med årgange lige fra 1969 til 2017 deltog i arrangementet, der ud over en rundvisning blandt andet også bød på en fortælling om Marcus' spændende og lidt utraditionelle vej ind i politik.

Med historier fra fortiden samt sin hverdag på det danske folkestyres arbejdsplads, guidede Marcus deltagerne rundt i blandt andet Vandrehallen, Samtaleværelset, Finansudvalgets mødelokale samt Folketinget.

Efter rundvisningen bød Marcus indenfor i Venstres gruppeværelse, hvor han præsenterede sin spændende karrierevej. Med en fortid blandt andet i finansverdenen og som Kaptajn i forsvaret og andre ledende stillinger bag sig, valgte Marcus som 34 årig at blive praktikant for Jacob Ellemann-Jensen (V). Herefter opstillede Marcus selv til Folketinget og blev valgt ind som Folketingsmedlem for Venstre i Sjællands Storkreds fra 18. juni 2015.

Marcus gav deltagerne indblik i hvordan han fordeler sit daglige arbejde imellem arbejdet som konkret foregår på Christiansborg, men også hvordan han plejer lokale interesser i sit valg område.

Som en altid populær del af Alumni netværksarrangementerne, præsenterede Direktør Tim Petersen '91 deltagerne for de seneste nyheder og livet i dag på deres gamle skole.

Arrangementet var yderst populært og der måtte oprettes venteliste allerede få timer efter der var åbnet for tilmelding.

Herlufsholm Alumni takker for et hyggeligt og vellykket arrangement.

Billeder fra arrangementet kan ses HER

Marcus Knuth '94 bestrider i dag flere udvalg og ordførerskaber. Man kan ved interesse læse mere herom lige HER