Renovering af sovesal og opgradering af brandanlæg

image00005.jpeg
31 mar 2021

Renoveringen har været længe undervejs, fordi Museumsbygningen jo til dagligt er fyldt med elever. Tanken var, at renoveringen skulle være færdig til sommer, men vi kan nu fortælle, at renoveringen allerede er færdig!

Det lokale entreprenørfirma, H. Nielsen & søn, har haft ansvaret for det udførte arbejde, som strækker sig fra Valen med nye toiletter, brus, håndvaske, forbedret ventilation og LED belysning, til Mygningen 2. sal hvor vi har indkøbt ny briks, bord og puf til alle humre, så eleverne slipper for at slæbe dette med selv.

På Herlufsholm Skole og Gods har vi 171 fuldtidsansatte og 573 elever, og alle skal selvfølgelig kunne føle sig sikre, når de færdes i vores bygninger. Sidste år blev det derfor besluttet at investere i en opgradering af vores automatiske brandanlæg. Det automatiske brandanlæg skal nu dække alle bygninger, hvor eleverne færdes. Denne proces gik i gang i december sidste år og var planlagt til at foregå i hele 2021. På grund af nedlukningen er vi dog allerede nået ret langt i processen!

Formålet med at opgradere vores automatiske brandanlæg er at sikre en lynhurtig reaktion i tilfælde af brand. Selve systemet består af én hovedcentral med signal til brandvæsenet og forskellige former for branddetektorer i lokalerne, som reagerer på røg og varme.